Zomervakantie 2024Bekijk nieuwsbericht

Rian aan het werk

Workshops

We zijn weer begonnen met de workshops! Een gezellige en leerzame avond bij Slagerij van der Zon.

Heeft u zin in een gezellige en leerzame avond onder het genot van een net bereid stukje vlees en een drankje? Ook bij ons is dat mogelijk!

In september 2012 zijn wij begonnen met het geven van workshopavonden in onze slagerij. Inmiddels hebben wij al meerdere succesvolle avonden achter ons met de meest uiteenlopende groepen. Bedrijven in hun uitstapje, sportploegen als teamuitje maar natuurlijk ook vrienden/familie of kookclubs die benieuwd zijn waar hun stukje vlees eigenlijk vandaan komt. Ook als individu is het bij ons mogelijk een workshopavond bij te wonen.

Inschrijven voor workshop

Hoe ziet zo’n avond eruit?

19:00 uur

We beginnen de avond met een heerlijk stukje breekbrood, belegd met een ovenwarm stuk vlees en een drankje, genoeg als avondmaaltijd.

19:30 uur

De slager start met de verwerking van het rund, tijdens het uitsnijden geeft hij uitleg over de verschillende delen van de achtervoet en is er ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

21:30 uur

Eind van de workshopavond, de hakblokken worden geschrapt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u met een groep van minimaal 8 personen komt, kunnen we in overleg een datum prikken en het soort vlees waarover u uitleg wilt hebben. Bijvoorbeeld varken, lam of rund. We kunnen u laten zien waar de lamskoteletjes zitten en snijden een lamsbout uit, of waar komt de biefstuk vandaan en de zijlende?

Komt U met een kleinere groep of alleen, dan kunt u bij een open avond aansluiten. Deze open avonden worden met en minimaal 8 personen gehouden. De eerstvolgende open avond is bij voldoende belangstelling in juni.

U kunt bij uw aanvraag naast de voorkeursdatum ook aangeven of u een varkens-, runder- of lamsworkshop wilt volgen, daar zullen wij een avond naar inrichten.

De kosten zijn €45,- per persoon. Er zijn bij ons ook cadeaubonnen voor een workshop verkrijgbaar!

Wij hopen u graag een keer op een van onze workshopavonden te zien. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inschrijven voor workshop