Zomervakantie 2024Bekijk nieuwsbericht

Terug naar nieuwsberichten

Vernieuwde website

Datum

Na een grondige make-over is de website van Slagerij van der Zon in een gloednieuw jasje gestoken. De voormalig site - die deed denken aan een vervlogen tijdperk - heeft plaatsgemaakt voor een frisse online ervaring welke perfect aansluit bij de normen van 2024.

Met een strak design en intuïtieve navigatie is de vernieuwde website nu gemakkelijker dan ooit te verkennen voor klanten. Bezoekers kunnen moeiteloos door het assortiment bladeren, exclusieve recepten bekijken en lezen over de herkomst van ons vlees. Bovendien is de site volledig geoptimaliseerd voor een naadloze ervaring op zowel desktop als mobiele apparaten, waardoor klanten altijd en overal toegang hebben tot de heerlijke producten van de slagerij.

"Met trots presenteren we onze nieuwe website, die niet alleen een modern uiterlijk heeft gekregen, passend bij de extreem mooie webdesigner, maar ook gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten biedt", aldus Rian van der Zon, eigenaar van Slagerij van der Zon. "We zijn ervan overtuigd dat deze update onze klanten nog beter zal bedienen en hun ervaring met onze producten zal verbeteren."

Neem een kijkje op de vernieuwde website en ontdek het zelf!